elisivertsen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Lokal tid: 10.00  // Norsk tid: 19.00

Hei! 
Igår var en av de beste dagene her nede, nettopp fordi vi var på Universal Studios! Det var faktisk grått vær og litt småregn av og til, men det var egentlig ganske bra så slapp vi å svette ihjel i køene.  ALT i parken var så synnsykt kult så Sandra og jeg kjøpte heldigvis et front in line pass som gjorde at vi slapp å stå i kø! Verdt 80 dollar! 

 


Følte meg som en liten stjerner der jeg gikk med dette passet rundt halsen og fikk gå først på alle show osv. Tror de sa at dette var ugla som ble brukt i Harry Potter filmene. Vi fikk også se noen av hundene, kattene, hamster, rotter, fugler og en gris som har vært med i kjente filmer som: Valentines day og Bevery Hills chihuahua (?).


Drømmen min jeg trodde skulle bli oppfylt gikk i tusen knas når vi ikke kunne se på settet til Frustrerte fruer fordi det var noe filming på gang, eller noe slikt :(((((((((

På kvelden deltok vi på et discotek/party hvor vi fikk kjempegod mat, drikke, musikk og snacks. Maten var helt himmelsk forhold til det at vi alltid spiser pizza, pasta, pølser, chips, biff and so on.. Kan vel helt ærlig si at jeg ser virkelig frem til norsk hjemmelaga wok med masse gode grønnsaker, kylling og ris med god norsk saus, laks og grillmat når jeg kommer hjem! 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 • 2  Heisann! I går dro vi som ikke skulle til San Diego til en baseballkamp. Vi kunne velge mellom å shoppe eller dra på baseball og da valgte såklart jentene og jeg baseball! Det var utrolig kult å få ha vært på en baseballkamp i USA! Er så glad jeg dro dit. Var verdt de 150 kronene for å si det sånn. Hjemmelaget var L.A Dodger og motlaget var San Diego og såklart vant hjemmelaget! Så det ble ei kjempefin avslutning på den nesten 4 timers kampen. 

  Skikkelig fin solnedgang inne på stadioen!  Reglene og slike ting angående kampen var ikke så veldig lett å skjønne når man aldri har sett eller vært på en baseballkamp før, men vi jentene slo til med at det var ganske likt slik slåball er i Norge. Kan hende vi tar helt feil, men ut i fra våre kunnskaper så valgte vi å tro at det dreide seg om homerun og slikt. 

  Nå idag skal vi se VM finalen og muligens dra på kino og spise middag ute! Det blir koselig ♥♥

 • 0

  Hei! 
  I de siste dagene har vi vært på et kjempestort outlet, museum, target og skole. Må si det første var det aller beste og at det ble svidd av noen kroner der,  men veldig fornøyd med alt jeg fikk med meg hjem! 
  Dagene her nede går i ett, så det blir ikke mye tid til blogging og slikt. Jeg liker heller ikke å blogge uten skikkelige bilder og det har jeg heller ikke tatt mye av. Jeg glemmer liksom å ta bilder fordi jeg vil få med meg alt uten å måtte stresse med å ta bilder av det, men siden vi skal på baseballkamp i kveld så skal jeg ta MASSE bilder! Jeg gleder meg skikkelig masse til å oppleve en baseballkamp i USA. Det tror jeg kommer til å bli et minne for livet og sikkert noe jeg aldri får oppleve igjen.
  Men nå skal jeg slappe av før vi skal vei å spise middag!
   

 • 0

  Hei! 
  Idag stod jeg opp halv 9 og ordnet meg til en vannkrig vi skulle ha. Den varte vel en liten time før vi fikk lov til å gjøre hva vi ville. Dusjet, spiste lunsj og dro på skolen halv 2. På skolen idag gjorde vi faktisk oppgaver og presenterte landet vårt til de andre på gruppa. Jeg er på gruppe 5, som er det beste nivået, men tror jeg skulle vært på nivå 4 siden jeg bytta aktivitetsgruppe, men det går greit. Alle er omtrent like flinke uansett. Kan forklare om det senere når jeg skal vise bilder av rommene og campus. Etter skolen ble vi å dra til et kjøpesenter et lite stykka unna her vi bor. Det var ikke noen spesielle butikker, men vi endte opp med å kjøpe masse billig(!!) sminke fra Walmart og noen flasker med antibac. Før det spiste vi en deilig middag på T.G.I.F og drakk en kjempe god drink! 


   ♥ ♥ ♥ nam ♥ ♥ ♥  ♥ Jeg storkoser meg og elsker at man kan gå i lette klær uansett når på døgnet og har til og med blitt (litt) brun. I morgen har vi skole på morningen og etter skolen skal vi på et stort outlet. Da skal jeg handle alt fra nike til andre kjente merker! Gleder meg. 

  - Eli

 • 0

  Hey you! 

  Dagene her har gått så fort siden vi kom for noen dager siden. Alt står til forventningene så langt og jeg storkoser meg skikkelig. Møtt mange nye forskjellige mennesker fra omtrent hele verden.
  I går var vi på Disneyland fra klokka 9 på morningen til klokka kvart over 11 på kvelden. Det ble en lang dag med andre ord, men det var så verdt tiden. ALT var magisk og jeg følte meg som ei lita jente igjen. Sandra, Benedikte og jeg gikk først på den siden med flest karuseller og brukte noen timer der før vi gikk til selve Disneyland. VI fikk med oss paraden med mange forskjellige figurer og tilslutt fyrverkeri ved slottet. 
  TIdlig i dag stod jeg opp 06.30 (!!!) for å dusje, ordne meg og spise frokost før skolen klokka 8. Frokosten her er elendig. Sikkert på at det jeg spiser til frokost er like usunt som det jeg spiser på lørdager hjemme i Norge, men her spiser jeg det omtrent hver dag. Men jeg trenger ikke bekymre meg for når vi skal gå til skolen hver dag må vi gå kjempe langt. Og da mener jeg ikke langt som i 500 meter, men heller 3 km. Og i nesten 30 grader og stekende sol er det veldig slitsomt. Men tilslutt kom vi hvertfall frem til skolen og hadde timer til klokken 12. Det var faktisk veldig gøy! Fikk snakket mye engelsk, gjorde litt oppgaver i ei sånn bok vi fikk (ikke oppgaver slik som vi har hjemme i Norge) og spilte to forskjellige leker. Etter skolen dro vi å spiste lunsj før vi dro på stranda. Stranda var fin, men det ble ikke noe bading på grunn av for store bølger og alt for mye tang. Men sett bort i fra det og over på det positive så var hvertfall badevakten utrolig kjekke, så det gikk greit. 
  Etter stranda gikk jeg og Sandra og kjøpte starbucks og satte oss utenfor. Vi oppdaget også at det var internett på Starbucks så vi gikk rett utenfor og satte oss på gangfeltet. Og der ble vi sittende til mobilene våre gikk tom for strøm. Vi gikk deretter på en kjempefin resturant og spiste verdens beste biff. Det var helt utrolig godt å spise noe slikt etter dager med bare loff, sukker og ekkel mat. Merker at jeg savner den norske frokosten og maten hjemme. 

  Jeg får ikke til å laste opp flere bilder nå og har glemt å tatt bilder så får heller blogge skikkelig når jeg har bedre tid! Nå skal jeg sove før det blir skole i morgen ettermiddag :) 

 • 0

  I går var det nasjonaldagen her i USA. Bunad, is og tog ble byttet ut med fyrverkeri, karuseller, live musikk og masse mat. Jeg og en gjeng satte oss ned på jakkene/sekkene våre, foran scenen, men etter ei lita stund spurte noen høfflige amerikanere oss om vi ville ha tepper å sitte på fordi de hadde noen ekstra. Det var så snilt gjort og jeg kan ikke tenke meg at noen i Norge ville gjort noe slikt. Alle er så snille, glade og hyggelige her. Uansett hvor vi går er det alltid folk som spørr hvem vi er og hvordan dagen vår har vært. Så alt i alt ble kvelden avsluttet med fyrverkeri, gode venner og trøtte fjes.


  Fine Sandra ♥
  Nå skal vi snart dra inn til LA, så vi snakkes! 
  Lokal tid: 11.20 
  Norsk tid: 20.19


 • 0
  Året er 2014 og jeg har mye å se frem til. Om akkuratt 143 dager reiser jeg til USA (!!!!) lettere sagt California Long Beach. Jeg gleder meg så ufattelig mye og har ikke ord for hvor glad jeg er! Dagene går i å se på bilder, video og tips om USA og hva man burde kjøpe, gjøre og få med seg. Jeg er så heldig å få dra på en språkreise hvor jeg skal tilbringe fire uker på et Universitet (Campus --> hvor jeg og en hel gjeng fra hele verden skal bo) Jeg skal gå på skole, så jeg må stå opp klokken sju hver dag (tror jeg) for å ha 4 skoletimer på 40 minutter.  Det er jo heller ikke "skole". Det er mer som at vi gjør forskjellige ting og snakker veldig mye generelt om USA osv. Jeg tror dette blir verdt det. Når jeg tenker på engelsken min er jeg ikke så usikker lengere som jeg var før. Etter en utrolig god lærer på ungdomsskolen har jeg lært så mye mer og fått større selvtillit når jeg gjelder å både skrive og snakke engelsk. Så jeg håper jeg blir mye bedre av å være i et engelsksnakkende land i 4 uker ♥♥

  Ting blir også planlagt for meg, så jeg får en ukeplan/timeplan over hva jeg skal og kan velge å være med på. Noe av det jeg kan få være med på er Disneyland, Universial Studios, Six Flags, Outlet, Hollywood, LA, Las Vegas, San Fransisco, San Diego ++
  Det er SÅ mye å være med på og tror jeg kommer til å sitte igjen med et utrolig stort og fint minnne for resten av livet mitt. Jeg ser virkelig frem til denne turen selv om jeg blir borte fire uker fra familie og venner og blir værende på andre siden av jorda.   Så til slutt vil jeg bare si at jeg kommer ikke til å blogge hva jeg gjør om dagene osv frem til jeg reiser. Det blir kanskje et par innlegg om jeg gidder å føler for det. Grunnen til at jeg velger å skrive om USA er fordi familie, venner og de som kjenner meg kan følge med på hva jeg gjør og se hva jeg opplever i mens jeg er der borte. Det ville vært utrolig gøy om dere ville fulgt med å virkelig lest og kommentere det jeg skriver. Når jeg kommer hjem fra USA får vi se hvordan ting blir om jeg fortsetter å blogge eller ikke. Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre meg. Skal prøve å svare så godt jeg kan! :) 
   

  - Eli 
   

 • Eli Sivertsen

  Hei! Jeg elsker å reise og ta bilder. Derfor blir det mest bilder når jeg er ute å reiser. Håper du liker det og gjerne ta kontakt i kommentarfeltet/epost: elimsivertsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde