Universal Studios (elisivertsen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Universal Studios

Lokal tid: 10.00  // Norsk tid: 19.00

Hei! 
Igår var en av de beste dagene her nede, nettopp fordi vi var på Universal Studios! Det var faktisk grått vær og litt småregn av og til, men det var egentlig ganske bra så slapp vi å svette ihjel i køene.  ALT i parken var så synnsykt kult så Sandra og jeg kjøpte heldigvis et front in line pass som gjorde at vi slapp å stå i kø! Verdt 80 dollar! 

 


Følte meg som en liten stjerner der jeg gikk med dette passet rundt halsen og fikk gå først på alle show osv. Tror de sa at dette var ugla som ble brukt i Harry Potter filmene. Vi fikk også se noen av hundene, kattene, hamster, rotter, fugler og en gris som har vært med i kjente filmer som: Valentines day og Bevery Hills chihuahua (?).


Drømmen min jeg trodde skulle bli oppfylt gikk i tusen knas når vi ikke kunne se på settet til Frustrerte fruer fordi det var noe filming på gang, eller noe slikt :(((((((((

På kvelden deltok vi på et discotek/party hvor vi fikk kjempegod mat, drikke, musikk og snacks. Maten var helt himmelsk forhold til det at vi alltid spiser pizza, pasta, pølser, chips, biff and so on.. Kan vel helt ærlig si at jeg ser virkelig frem til norsk hjemmelaga wok med masse gode grønnsaker, kylling og ris med god norsk saus, laks og grillmat når jeg kommer hjem! 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Eli Sivertsen

  Hei! Jeg elsker å reise og ta bilder. Derfor blir det mest bilder når jeg er ute å reiser. Håper du liker det og gjerne ta kontakt i kommentarfeltet/epost: elimsivertsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde