Baseballkamp (elisivertsen)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

BaseballkampHeisann! I går dro vi som ikke skulle til San Diego til en baseballkamp. Vi kunne velge mellom å shoppe eller dra på baseball og da valgte såklart jentene og jeg baseball! Det var utrolig kult å få ha vært på en baseballkamp i USA! Er så glad jeg dro dit. Var verdt de 150 kronene for å si det sånn. Hjemmelaget var L.A Dodger og motlaget var San Diego og såklart vant hjemmelaget! Så det ble ei kjempefin avslutning på den nesten 4 timers kampen. 

Skikkelig fin solnedgang inne på stadioen!Reglene og slike ting angående kampen var ikke så veldig lett å skjønne når man aldri har sett eller vært på en baseballkamp før, men vi jentene slo til med at det var ganske likt slik slåball er i Norge. Kan hende vi tar helt feil, men ut i fra våre kunnskaper så valgte vi å tro at det dreide seg om homerun og slikt. 

Nå idag skal vi se VM finalen og muligens dra på kino og spise middag ute! Det blir koselig ♥♥ • 13.07.2014 kl.20:19
  Så gøy! Høres ut som en opplevelse å få vert med på noe sånt :)
  14.07.2014 kl.08:21
  sofieengevik: Ja det var virkelig det! Glad jeg valgte å bli med i stedet for å dra å shoppe :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Eli Sivertsen

  Hei! Jeg elsker å reise og ta bilder. Derfor blir det mest bilder når jeg er ute å reiser. Håper du liker det og gjerne ta kontakt i kommentarfeltet/epost: elimsivertsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde