Long Beach town center (elisivertsen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Long Beach town center

Hei! 
Idag stod jeg opp halv 9 og ordnet meg til en vannkrig vi skulle ha. Den varte vel en liten time før vi fikk lov til å gjøre hva vi ville. Dusjet, spiste lunsj og dro på skolen halv 2. På skolen idag gjorde vi faktisk oppgaver og presenterte landet vårt til de andre på gruppa. Jeg er på gruppe 5, som er det beste nivået, men tror jeg skulle vært på nivå 4 siden jeg bytta aktivitetsgruppe, men det går greit. Alle er omtrent like flinke uansett. Kan forklare om det senere når jeg skal vise bilder av rommene og campus. Etter skolen ble vi å dra til et kjøpesenter et lite stykka unna her vi bor. Det var ikke noen spesielle butikker, men vi endte opp med å kjøpe masse billig(!!) sminke fra Walmart og noen flasker med antibac. Før det spiste vi en deilig middag på T.G.I.F og drakk en kjempe god drink! 


 ♥ ♥ ♥ nam ♥ ♥ ♥♥ Jeg storkoser meg og elsker at man kan gå i lette klær uansett når på døgnet og har til og med blitt (litt) brun. I morgen har vi skole på morningen og etter skolen skal vi på et stort outlet. Da skal jeg handle alt fra nike til andre kjente merker! Gleder meg. 

- Eli


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Eli Sivertsen

  Hei! Jeg elsker å reise og ta bilder. Derfor blir det mest bilder når jeg er ute å reiser. Håper du liker det og gjerne ta kontakt i kommentarfeltet/epost: elimsivertsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde