08.07.2014 (elisivertsen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

08.07.2014

Hey you! 

Dagene her har gått så fort siden vi kom for noen dager siden. Alt står til forventningene så langt og jeg storkoser meg skikkelig. Møtt mange nye forskjellige mennesker fra omtrent hele verden.
I går var vi på Disneyland fra klokka 9 på morningen til klokka kvart over 11 på kvelden. Det ble en lang dag med andre ord, men det var så verdt tiden. ALT var magisk og jeg følte meg som ei lita jente igjen. Sandra, Benedikte og jeg gikk først på den siden med flest karuseller og brukte noen timer der før vi gikk til selve Disneyland. VI fikk med oss paraden med mange forskjellige figurer og tilslutt fyrverkeri ved slottet. 
TIdlig i dag stod jeg opp 06.30 (!!!) for å dusje, ordne meg og spise frokost før skolen klokka 8. Frokosten her er elendig. Sikkert på at det jeg spiser til frokost er like usunt som det jeg spiser på lørdager hjemme i Norge, men her spiser jeg det omtrent hver dag. Men jeg trenger ikke bekymre meg for når vi skal gå til skolen hver dag må vi gå kjempe langt. Og da mener jeg ikke langt som i 500 meter, men heller 3 km. Og i nesten 30 grader og stekende sol er det veldig slitsomt. Men tilslutt kom vi hvertfall frem til skolen og hadde timer til klokken 12. Det var faktisk veldig gøy! Fikk snakket mye engelsk, gjorde litt oppgaver i ei sånn bok vi fikk (ikke oppgaver slik som vi har hjemme i Norge) og spilte to forskjellige leker. Etter skolen dro vi å spiste lunsj før vi dro på stranda. Stranda var fin, men det ble ikke noe bading på grunn av for store bølger og alt for mye tang. Men sett bort i fra det og over på det positive så var hvertfall badevakten utrolig kjekke, så det gikk greit. 
Etter stranda gikk jeg og Sandra og kjøpte starbucks og satte oss utenfor. Vi oppdaget også at det var internett på Starbucks så vi gikk rett utenfor og satte oss på gangfeltet. Og der ble vi sittende til mobilene våre gikk tom for strøm. Vi gikk deretter på en kjempefin resturant og spiste verdens beste biff. Det var helt utrolig godt å spise noe slikt etter dager med bare loff, sukker og ekkel mat. Merker at jeg savner den norske frokosten og maten hjemme. 

Jeg får ikke til å laste opp flere bilder nå og har glemt å tatt bilder så får heller blogge skikkelig når jeg har bedre tid! Nå skal jeg sove før det blir skole i morgen ettermiddag :) 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Eli Sivertsen

  Hei! Jeg elsker å reise og ta bilder. Derfor blir det mest bilder når jeg er ute å reiser. Håper du liker det og gjerne ta kontakt i kommentarfeltet/epost: elimsivertsen@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde